Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΟΥ

 
ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
Η Ασφάλιση Μηχανοκινήτων Οχημάτων είναι υποχρεωτική σύμφωνα με τον Περί Μηχανοκινήτων Οχημάτων Νόμο (Ασφάλιση Ευθύνης Έναντι Τρίτου). Με την ασφάλιση αυτή ο οδηγός μπορεί να καλύψει τη νομική του ευθύνη σε άλλα πρόσωπα για καταβολή αποζημιώσεων.
Εμείς στην Prime INSURANCE αναλύσαμε τους κινδύνους που καραδοκούν και αφουγκραστήκαμε τις ανάγκες του Κύπριου οδηγού. Έτσι δημιουργήσαμε τα πιο πρωτοποριακά και ολοκληρωμένα ασφαλιστικά προγράμματα, σχεδιασμένα για να καλύπτουν πλήρως τις ασφαλιστικές ανάγκες του σύγχρονου οδηγού.
Με την πείρα και την τεχνογνωσία μας, την αμεσότητα και την συνέπειά μας, δώσαμε λύσεις άμεσες, απλές, περιεκτικές και συμφέρουσες. Η ΜΕΓΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΥΚΙΝΗΤΟΥ της Prime INSURANCE αποτελεί σίγουρα την πιο ιδανική λύση στις ασφαλιστικές σας ανάγκες.
Προσφέρονται 3 ασφαλιστικά σχέδια με σειρά ωφελημάτων και ευρύ φάσμα καλύψεων.
 
ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ – ΔΩΡΕΑΝ 24ΩΡΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ 
ΑΣΦΑΛΙΣΑΤΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ PRIME; ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ!
Autohelp: Εξυπηρέτηση του οδηγού σε περίπτωση ατυχήματος
Prime Assistance: Εξυπηρέτηση του οδηγού σε περίπτωση βλάβης
Όσοι ασφαλίζουν το όχημα τους στην Prime Insurance, δεν απολαμβάνουν μόνο τα μοναδικά προνόμια της ασφαλιστικής κάλυψης που επέλεξαν. Σε συνεργασία με την Prime Assistance, δημιουργήσαμε μια ασπίδα προστασίας για τους ασφαλισμένους μας για οτιδήποτε μπορεί να τους συμβεί στο δρόμο, είτε αυτό είναι ατύχημα, είτε βλάβη.

ΑΤΥΧΗΜΑ; AUTOHELP!
Ποτέ άλλοτε μία ασφαλιστική εταιρεία δεν ενδιαφέρθηκε τόσο πολύ για τον οδηγό, όσο η Prime. Πανικός, νεύρα, καβγάδες, άγχος, ταλαιπωρία, είναι μερικά μόνο απο όσα συμβαίνουν μετά απο ένα ατύχημα.
Μέχρι σήμερα, σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος, έπρεπε να ενεργήσετε μόνοι σας για τις διαδικασίες που απαιτούνται τη στιγμή εκείνη, πριν ειδοποιήσετε την ασφαλιστική εταιρεία σας, ανεξάρτητα αν βρισκόσασταν στην κατάλληλη σωματική ή ψυχική κατάσταση. Η Prime Insurance συνειδητοποιώντας το πρόβλημα και προσπαθώντας να μεγιστοποιήσει το όφελος για όσους έχουν ασφαλίσει το αυτοκίνητο τους σ΄αυτήν, δημιούργησε την υπηρεσία “Autohelp” που έρχεται να συμπληρώσει τη φροντίδα της εταιρείας για τους ασφαλισμένους πελάτες της.
Autohelp, είναι η 24ώρη υπηρεσία εξυπηρέτησης του οδηγού, σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος. Ένα σύνολο διαδικασιών που αναλαμβάνει η Prime Insurance σε αποκλειστική συνεργασία με την Prime Assistance απαλλάσσοντας τον οδηγό από  κάθε ταλαιπωρία.
 
Βήματα Εξυπηρέτησης

Βήμα 1 - ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ. Σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος, καλείτε δωρεάν το 8000-40-40 24ώρες το 24ωρο και ενημερώνετε το τηλεφωνικό κέντρο για το ατυχές συμβάν, ανεξάρτητα αν ευθύνεστε ή όχι για το ατύχημα.
Βήμα 2 - ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΜΕΤΑΒΑΣΗ. Απο την στιγμή που θα ειδοποιήσετε θα φθάσει στον τόπο του ατυχήματος ο «Ειδικός».
Βήμα 3 - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ. Αφού συζητήσει με τους εμπλεκόμενους οδηγούς, θα φωτογραφίσει τα αυτοκίνητα, άδεια οδηγού, τίτλο ιδιοκτησίας καθώς και το χώρο του ατυχήματος.
Βήμα 4 - ΔΗΛΩΣΗ – ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ. Θα συμπληρώσει τη δήλωση με τα στοιχεία του ατυχήματος και θα φτιάξει ένα σχεδιάγραμμα, γεγονός που σε συνδυασμό με τα πιό πάνω απαλλάσσει τον ασφαλιζόμενο απο την επίσκεψη στα γραφεία της εταιρείας.
Βήμα 5 - ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ  ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. Οι αρμοδιότητες δεν σταματούν εδώ. Σας εκπροσωπεί στις συζητήσεις με άλλους οδηγούς και σας συμβουλεύει για τις επόμενες κινήσεις σας σε ότι αφορά θέματα ζημιών. Με το Autohelp, παύετε πλέον να ασχολείστε με τις διαδικασίες ενός τροχαίου ατυχήματος. Ένας «Ειδικός» έρχεται στη θέση σας και τα αναλαμβάνει όλα εκείνος. Autohelp: Έρχεται στη Θέση σας!
 
ΒΛΑΒΗ; PRIME ASSISTANCE!
Πόσες φορές, αλήθεια, ένα μικρό και ίσως ασήμαντο πρόβλημα με το όχημα σας δεν σας έχει χαλάσει τη μέρα; Με το χειρότερο σενάριο να σας βρίσκει ακινητοποιημένους και εντελώς αβοήθητους στη μέση του πουθενά. Σήμερα, και αν ακόμα προκύψει το αναπάντεχο, υπάρχει η λύση. Prime Assistance. Διαθέτοντας ιδιόκτητο στόλο από σύγχρονα μέσα εξυπηρέτησης (ρυμουλκά, βαν, δίκυκλα,κλπ) καθώς και ένα πλήρως καταρτισμένο και άρτια εκπαιδευμένο δίκτυο συνεργατών, η Εταιρεία προσφέρει, υπηρεσίες οδικής βοήθειας όπως:
 
      • Επί τόπου αποκατάσταση της βλάβης
      • Ρυμούλκηση σε συνεργείο
      • Επί τόπου προμήθεια καυσίμων
      • Αλλαγή ελαστικού
 
H Prime Assistance παρέχει  παγκύπρια κάλυψη, με σταθμούς σε όλες τις πόλεις καθώς και στην ύπαιθρο, εξοπλισμένους με οχήματα της εταιρείας ή/και συνεργατών.  Η οδική βοήθεια παρέχεται  μέσω συντονιστικού κέντρου που λειτουργεί επί εικοσιτετραώρου βάσεως

ΒΗΜΑΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Η ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΚΙΝΗΣΗ:Σταθμεύσετε το όχημα σας με ασφάλεια
Η ΔΕΥΤΕΡΗ: τηλεφωνήστε δωρεάν στο 8000-4040
Prime Assistance: Ότι κι αν συμβεί δίπλα σας!


ΜΕΓΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
Μια νέα εποχή στην ασφάλιση Κατοικίας...
Η αγορά κατοικίας είναι συνήθως η μεγαλύτερη επένδυση στην οποία προβαίνει κάποιος σε όλη του τη ζωή.
Το σπίτι σας όμως δεν είναι απλά ένα κτήριο, μια απλή επένδυση είναι το καταφύγιό σας, ο χώρος που σας χαρακτηρίζει και σας εκπροσωπεί. Στεγάζει την οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τα όνειρα και τις αναμνήσεις σας.
Η καθημερινή ζωή διέπεται από κινδύνους και απρόβλεπτες καταστάσεις όπως πυρκαγιά, κλοπή, καταστροφές  από φυσικά φαινόμενα με αποτέλεσμα να θέτουν εκτεθειμένους και σε κίνδυνο τους κόπους μια ζωής και να καθιστούν αδήριτη την ανάγκη για ασφάλιση της οικίας σας.
Η Prime, συμμερίζεται την έννοια «σπίτι» και το τι αντιπροσωπεύει, γι’ αυτό και δημιούργησε 5 πακέτα ασφάλισης κατοικίας θέλοντας να σας προσφέρει επιλογές που θα μπορείτε να προσαρμόσετε στις  δικές σας ανάγκες και στις οικονομικές σας δυνατότητες. Τα νέα προγράμματα σας προσφέρουν καλύψεις, υπηρεσίες και παροχές που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.
Γνωρίστε τη νέα εποχή ασφάλισης κατοικίας, διασφαλίστε την ασφάλεια του σπιτιού σας…
Και ξεγνοιάστε!

ΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΜΕΓΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ PRIME;
• Πρωτοποριακές παροχές που διευρύνουν την έννοια της ασφάλισης κατοικίας
• Σας παρέχει τη δυνατότητα μέσα από 5 προγράμματα να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει
   απόλυτα στις δικές σας ασφαλιστικές ανάγκες.
• Προσφέρει ουσιαστική προστασία μέσα από ένα συνδιασμό ασφαλιστικών καλύψεων
   και δίνει τις πλέον αποτελεσματικές λύσεις ακόμη και για τις πιο δύσκολες περιπτώσεις.
• Γίνεται όσο οικονομική θέλετε, προσαρμόζοντας τα ασφάλιστρα στα μέτρα σας,
   σύμφωνα με τις καλύψεις που έχετε επιλέξει.
• Σαφείς και ξεκάθαρους όρους συμβολαίου χωρίς «ψιλά γράμματα»