Η Prime Insurance Υποστηρικτής της Φιλανθρωπικής Συναυλίας "Μόνο για Λίγο" για τον ΠΑΣΥΚΑΦ

Σ’ ένα άκρως συγκινητικό και όμορφο κλίμα πραγματοποιήθηκε η Φιλανθρωπική Συναυλία με τίτλο «Μόνο για Λίγο» την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018, στο αμφιθέατρο της Τράπεζας Κύπρου ,με όλα τα έσοδα να διατίθενται για ενίσχυση του έργου  το οποίο επιτελεί ο ΠΑΣΥΚΑΦ.

Η εξαίρετη μουσικός κ. Άννα Χρυσάνθου με αφορμή τον θάνατο της μητέρας της πριν από τρία χρόνια, παρουσίασε μαζί με την μπάντα της μια συναυλία αφιερωμένη σε όλους αυτούς τους συνανθρώπους μας οι οποίοι έφυγαν νικημένοι από τον καρκίνο ή παλεύουν ακόμη για να βγουν νικητές.  Τα λόγια της και τα μουσικά τραγούδια τα οποία επέλεξε  για να ταξιδέψει το κοινό της ,«έντυσαν» την βραδιά με συναισθήματα αγάπης και θετικότητας  δίνοντας μαθήματα αισιοδοξίας αλλά και επίμονου αγώνα για όσους συνανθρώπους μας βρίσκονται αυτή την στιγμή στην «αρένα μάχης».

H Prime Insurance, στα πλαίσια της Εταιρικής της Κοινωνικής Ευθύνης επέλεξε να στηρίξει την προσπάθεια της κ. Άννας Χρυσάνθου συμβάλλοντας με τον τρόπο της στην βοήθεια των συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη. Τα θέματα Υγείας αποτελούν πρωταρχικό πυλώνα δράσης και ενέργειας για την Εταιρεία μας.  Η στήριξη της Prime Insurance  σε τέτοιες ενέργειες θεωρείται δεδομένη, δίνοντας ταυτόχρονα το μήνυμα ότι κανένας δεν είναι μόνος του και ότι όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε ένα καλύτερο αύριο στον κάθε συνάνθρωπο μας  ο οποίος παλεύει καθημερινά με πείσμα και αξιοπρέπεια για να σταθεί και πάλι δυνατός στα πόδια του.