Παγκύπρια Ημερίδα Δικτύου Πωλήσεων 09/2017

Στο πλαίσιο της συνεχόμενης προσπάθειας για αναβάθμιση των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει, η Prime Insurance διοργάνωσε Παγκύπρια Εκπαιδευτική Ημερίδα στο Συνεδριακό Κέντρο στη Λευκωσία.

Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017 και σε αυτή συμμετείχαν πέραν των 150 ατόμων, μέλη του Δικτύου Πωλήσεων και του Διοικητικού Προσωπικού. Στην ημερίδα παρουσιάστηκε το νέο, πρωτοποριακό προϊόν «Prime Advantage», αναλύθηκε η στρατηγική επενδύσεων καθώς επίσης και η νέα υπηρεσία “MyPrime” που αποτελεί το παράθυρο των συνεργατών στην εταιρεία.

Σε ομιλία του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Μιχάλης Μιχαηλίδης συγχάρηκε τους συνεργάτες για τα παραγωγικά αποτελέσματα της εταιρείας, ενώ έκανε αναφορά σε αποτελέσματα Παγκύπριας Έρευνας που πραγματοποίησε εκ μέρους της εταιρείας η Cypronetwork, η οποία πιστοποίησε για άλλη μια φορά τα εξαιρετικά αποτελέσματα στην ποιότητα εξυπηρέτησης που προσφέρει η Prime Insurance στους πελάτες της.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της Ημερίδας οι συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν απόψεις και εισηγήσεις στην Διεύθυνση της Εταιρείας και δόθηκε αρκετός χρόνος για ανταλλαγή απόψεων.

Έχοντας κερδίσει σταθερά την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των πελατών της, η Prime Insurance διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα ασφαλιστικά δρώμενα του τόπου, ως μια από τις πλέον αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες στην Κύπρο, συνδυάζοντας απαράμιλλη εμπειρία και ολοκληρωμένες λύσεις τόσο στον Κλάδο Ζωής, όσο και στον Γενικό Κλάδο.